Workation_Digital_kick-off_logo_vit.png

STANNA HEMMA OCH KOM IGÅNG
BOKA EN DIGITAL KICKOFF

Bokar ni vår Digitala Kickoff levereras vår goda och näringsriktiga mat fint förpackat hem till alla medarbetare i god tid med tydliga instruktioner. Ni äter tillsammans som en del av ert möte samtidigt som ni är uppkopplade mot Zoom eller den digitala mötesplattform som ni är vana vid. Är ni en större grupp eller vi krydda er kickoff med ett ett mer ambitiöst innehåll kan du välja mellan paketen Mini, Midi eller Maxi beroende på om du önskar hjälp med innehåll och upplägg, artister, inspirationstalare eller annat som kan lyfta ert möte.

Transporter

Vi transporterar vår mat direkt hem till era medarbetare. Det är mycket viktigt för oss att maten håller högsta klass även när den anländer till mottagaren, därför har vi begränsat leveranssträckan. Kostnaden för transporten beror på var i Stockholm medarbetaren bor. Vi har fasta priser boende i innerstad, närförort och ytterförort. Vi kan även leverera till orter längre bort med en yttre gräns kring Norrtälje, Uppsala, Västerås, Eskilstuna, Nyköping och Nynäshamn. Här beror kostnaden på hur många som bor på respektive ort samt kostnad per kilometer. Om ni har större kontor på andra orter såsom Göteborg och Malmö så har vi lokala samarbeten där.

mat_dator_1300.jpg

MINI-vårt grundpaket

Vi levererar vår goda mat i fina förpackningar i återvunnet material hem till alla medarbetare i god tid hållbart med bud. I paketet finns det tydliga instruktioner om hur du värmer maten samt Paketen inkluderar inte dryck. Det här ingår i Tripp:

  • Middag eller lunch i snygga förpackningar i återvunnet material. Se hela menyn här.

  • Transport hem till respektive medarbetare (offereras separat)

  • OBS, själva mötet håller ni själva på den plattform för digitala möten som ni är vana vid. Önskat ni en tekniker kan vi ordna det mot en mindre kostnad.

  • Paketet Tripp kan kompletteras med dryckespaket och digitala aktiviteter

Kamera_inspelning.jpg

MIDI - vårt mellanpaket

Midi innehåller allt som ingår i grundpaketet men om ni vill skapa en extra krydda till ert möte kan vi även erbjuda tilläggspaket som inspirerande, peppande och hoppingivande specialframtagna föreläsningar perfekta för en Kickoff i dessa tider, med några av Sveriges bästa talare. 

The Park Studios_01.jpg

MAXI - extra allt

Vill ni gå all in med artister, talare och ha VD´n eller ledningsgruppen som konferencier. Då ordnar vi det via en studiosändning så alla medarbetare kan ta del av en riktigt proffsig upplevelse. I studiosändningen kan vi inkludera inspirationstalare, musikunderhållning och annat som traditionellt brukar finnas på en Kickoff.